ЗА НАС

Во текот на една исклучително успешна дејност започната уште во 1993 година, ние сме горди што сега, по 30 години, можеме да изразиме голема благодарност до нашите милионски клиенти во цела Европа.

По повеќе од 20 години се уште се трудиме да создаваме традиција, но исто така и да одговараме на динамичното време и опкружување. Ние сме флексибилни, смели и иновативни и многу добро ги познаваме потребите на нашите клиенти.

Следејќи ги модерните трендови на грижата за здравјето, се фокусиравме на богат асортиман на докажани и ефикасни додатоци во исхраната – суплементи за различни намени. Овој асортиман постојано го прошируваме за да ги задоволиме потребите на нашите клиенти за здравото живеење.

Во согласност со нашата традиција, и понатаму стануваме специјалисти во областа на високо квалитетни кујнски и други производи за удобност во секој дом.

Во нашата продавница ќе ги најдете и разгледате сите наши докажани производи видени на сајтот и на телевизија.

Сега ја имате можноста со нашите производи да се обезбедите и преку нашата Интернет страница.

Ви благодариме за вистинскиот избор!