Velform Slen 30 – гел за слабеење

2.990,00 ден

Велформ Слен 30 е неинвазивен согорувач на масни наслаги и отстранувач на целулит. Неговата тајна е во крио-редукциската терапија, која е уникатна комбинација на ботанички состојки кои го разладуваат местот и ги разложуваат масните клетки, со што се елиминираат масните наслаги и моментално се намалува обемот.

Велформ Слен 30:

  • ја зацврстува линијата на телото
  • помага за намалување на целулитот
  • користи крио-редукциска терапија.

Продадено!

MKD Македонски денар
EUR Евра