UV KLIN-R – преносен уред за дезинфекција

1.200,00 ден

Ви го претставуваме ЈУ-ВИ КЛИНЕР, најмодерниот портабл уред за дезинфекција во кој е компресирана моќта на ултравиолетовата светлина за вие да можете лесно да ги стерилизирате предметите и површините за само неколку секунди.

Многу е едноставно. Само насочете го ЈУ-ВИ КЛИНЕР директно кон предметите или површината која сакате да ја стерилизирате и притиснете го копчето за вклучување.

Докажано е дека ЈУ-ВИ КЛИНЕР е ефикасен против голем број патогени и е официјално сертифициран од индустрискиот центар за микробиолошко испитување за неговата ефикасност против бактериите кандида албиканс, стафилокока ауреус и ешерихиа коли.

Во студијата на Бостонскиот универзитет, се докажало дека УВЦ ултравиолетовата светлина е ефикасна во деактивирање на вирусот САРС-КОВ-2 кој го предизвикува КОВИД 19 и тоа до 99,99 проценти по само неколку секунди изложеност.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра