Kolbex – капсули за зглобови со полжав и матичен млеч

990,00 ден

Kolbex капсулите претставуваат суплемент со протеин од полжав и куркума и можат да придонесат за нормално функционирање на зглобовите. Благодарение на овие природни состојки, збогатени со витамин Ц, матичен млеч, цинк и витамин Б6, капсулите Колбекс можат да ви помогнат за:

  • ослободување од тегобите во зглобовите
  • зголемување на енергијата и виталноста
  • зајакнување на нервниот систем
  • подобрување на имунитетот.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра