Ivanna Collection – ексклузивен накит со кристали Сваровски

1.990,00 ден

Ексклузивната колекција Ивана од Ивана ди Лука е направен од сто проценти оригинални Сваровски кристали!

Одберете од трите комплети, Класик, Лав или Дилајт, и покажете ја вашата оригиналност со безброј комбинации.

Со секој сет од колекцијата Ивана, како подарок добивате и седум пара обетки во истите седум бои, со оригинални Сваровски кристали за да го комплетирате вашиот заслепувачки изглед.

Исчисти
MKD Македонски денар
EUR Евра