Handy Lux Colors – повеќенаменски ЛЕД светилки (два сета)

1.990,00 ден

ХендиЛукс Колорс се бежични стилски ЛЕД светилки кои работат без електрична енергија и се погодни за внатрешна и надворешна употреба.

Без оглед дали сте во градината, на кампување, правите забава или имате потреба да го осветлите плакарот или шпајзот., само закачете ја ламбата, вклучете ја и на посакуваното  ќе засјае светлина.

ХендиЛукс исто така имаат систем безбеден на допир, значи никогаш не се загреваат, дури и ако ги употребувате 24/7.

Должината на жицата е еден метар, за да ви биде лесно достапна каде и да ја закачите светилката отпорна на кршење.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра