Comfortisse Posture Pro – појас за исправување на грбот

1.990,00 ден

Комфортис Посчер Про е неверојатно удобен и лесен појас за грб кој моментално го поправа лошото држење на вашето тело и ве ослободува од болките во вратот и грбот. Само префрлете ги ремените преку вашите рамења и прицврстете го затворачот под градите. Веднаш ќе ја видите и почувствувате разликата. Поддршката со три ремени дејствува така што двата ремени ви ги исправуваат рамењата, а задниот дел дава поддршка за исправување на рбетот.

Комфортис Посчер Про е изработен со најнапредната технологија, затоа што е исткаен со влакна од растението Канабис Сатива. Со овие влакна се зголемува удобноста и стабилноста.

Исчисти
MKD Македонски денар
EUR Евра