Прикажувам 1–12 од 25 резултати

Vitalflex Foot Mat

терапевтски EMS масажер за болки во нозете
1.980,00 ден

Insta Life

појас против болки во долниот дел на грбот и нозете
1.490,00 ден

Kolbex

капсули за зглобови со полжав и матичен млеч
990,00 ден

Helix Posture

појас со магнети за исправување на грбот
1.490,00 ден

Helix Original

капсули за зглобови со полжав и витамин Ц (ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ)
1.980,00 ден

Sorion Cream 60 мл.

регенеративен крем за псоријаза и егзема
1.490,00 ден

Helix Original

капсули за зглобови со полжав и витамин Ц
1.240,00 ден

Bio Aid Cinnamon Herbal Mix

за регулирање на крвниот шеќер ‎‏‏‎‎(400 г.)
890,00 ден

VeinoPhytol Pro

додаток во исхраната за добра циркулација
1.890,00 ден

Vitasei LiverComplex

капсули за прочистување на црниот дроб
1.490,00 ден

Helix Colag+

додаток на исхраната во прав за здрави зглобови
1.590,00 ден