Се прикажуваат сите 12 резултати

Helix VitalBike

иновативна справа за вежбање
4.440,00 ден

Gymform Leg Action

масажер за стапала
8.950,00 ден

Gymform Total Abs Platinum

фитнес уред за мускулна стимулација
3.490,00 ден

Gymform Abstorm

мултифункционална справа за вежбање
6.990,00 ден

Gymform Ab Celerate

6 во 1 мултифункционална справа за вежбање
6.990,00 ден

Gymform Ab Booster Plus

фитнес машина за целото тело
5.490,00 ден

Contour Sonic Pro

ултрасоничен уред за слабеење
6.990,00 ден

Wind Tech

електричен тротинет
24.900,00 ден