Vitarid-R – иновативна справа за вежбање

5.920,00 ден 4.440,00 ден со вклучен ддв

Дали би сакале да имате повеќе енергија по цел ден, но не сакате исцрпувачки вежби? Можеби сакате да го намалите холестеролот и да го подобрите здравјето на срцето? Или едноставно да останете активни и да ги заздравите зглобовите или да ги намалите болката и здрвеноста?

Ви го претставуваме Вајтарајдер, револуционерен нов начин за вежбање кој може да го смени начинот на кој изгледате и се чувствувате. Тајната на Вајтарајдер е нова форма на вежбање особено погодна за повозрасни лица, наречена континуирана активност, тоа е вежбање со мал напор коe дава големи резулати, зашто можете да бидете активни дури и кога правите нешто друго.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра