Trusted Butcher – професионален нож

2.490,00 ден со вклучен ддв

Трастед Бучер е високо квалитетен професионален месарски нож со кој лесно ќе ги завршите сите задачи на сечење во вашата кујна.

  • Рачката и ножот се совршено избалансирани за прецизност, контрола и стабилност
  • Сечилото е од првокласен нерѓосувачки челик и се протега до рачката на ножот
  • Заменува Сантоку нож, нож за леб, нож за сирење, нож за откостување на месото
  • Двојно закосено сечило
  • Ергономска рачка
  • Тројно кован челик за трајност, сила и моќ

Продадено!

MKD Македонски денар
EUR Евра