Restform Leg Pillow – перница за поткрепа на нозете

1.290,00 ден со вклучен ддв

Тајната на Рестформ Лег Пилоу е во конкавно обликуваната мемори пена која совршено прилега на линијата на вашите нозе и ви го исправува рбетот, па ќе спиете удобно и без болки цела ноќ. Едноставно наместете ја Рестформ Лег Пилоу меѓу нозете, и таа ќе ви ги одвои колената, ќе ги поткрепи нозете, ќе спречи ногата од горе да ви падне нанапред, па вашите колкови и карлица ќе останат во линија. Нема веќе да го извртувате долниот дел од грбот, па вашите мускули можат да се опуштат и ќе заспиете многу полесно и побрзо и да се разбудите без болки во грбот.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра