Kolbex – капсули за зглобови со полжав и матичен млеч

1.990,00 ден со вклучен ддв

Збогувајте се и вие со болките во зглобовите, зголемете ја енергијата и виталноста, зајакнете го нервниот систем и подобрете го вашиот имунитет благодарение на уникатната формула на капсулите Колбекс, кои содржат:
– протеин од полжав – Нутрасперса
– колаген
– олиго елементи
– гликоаминогликани
– куркума
– цинк
– витамин Ц
– витамин Б6
– протеин од матичен млеч – Ројалактин.

На залиха

MKD Македонски денар
EUR Евра