Ivanna Collection – ексклузивен накит со кристали Сваровски

2.480,00 ден со вклучен ддв

Ви ја претставуваме ексклузивната колекција Ивана од Ивана ди Лука. Накитот за кој секогаш сте сонувале направен од сто проценти оригинални Сваровски кристали!

Вам единствено ви останува да одберете од трите комплети, Класик, Лав или Дилајт, и да ја покажете вашата оригиналност со безброј комбинации.

Со секој сет од колекцијата Ивана, како подарок добивате и седум пара обетки во истите седум бои, со оригинални Сваровски кристали за да го комплетирате вашиот заслепувачки изглед.

Исчисти
MKD Македонски денар
EUR Евра