Comfortisse Posture – појас за исправување на грбот (сет од 2)

2.580,00 ден со вклучен ддв

Комфортис Посчер е удобен и лесен појас за поддршка кој го исправува вашето тело и моментално ја намалува болката. Тој нема да ви дозволи да заборавите дека треба да бидете исправени, а како резултат ќе имате совршено исправен рбет, што ќе ви овозможи да седите исправено, да стоите правилно и да се движите поисправено и ќе ви помогне засекогаш да се ослободите од болките во грбот, рамењата и вратот!

Исчисти
MKD Македонски денар
EUR Евра