Плаќање и испорака

Вашите нарачки ќе бидат доставени брзо и ефикасно по поволни цени од нашите партнери.

По Вашата нарачка, наш службеник ќе ја обработи и телефонски ќе Ве контактира, за да ја потврди истата. Односно, да Ви даде повеќе информации за трошоците за испорака и да ве извести за крајна цена.