За нас

Во текот на една исклучително успешна дејност започната уште во 1993 година, ние сме горди што сега, по 26 години, можеме да изразиме голема благодарност до нашите милионски клиенти во цела Европа.

По повеќе од 20 години се уште се трудиме да создаваме традиција, но исто така и да одговараме на динамичното време и опкружување. Ние сме флексибилни, смели и иновативни и многу добро ги познаваме потребите на нашите клиенти. Остануваме специјалисти во областа на кујнските и другите производи за удобност во секој дом. Во нашата продавница ќе ги најдете и разгледате сите наши докажани производи видени на сајтот и на телевизија.

Сега ја имате можноста со нашите производи да се обезбедите и преку нашата Интернет страница.

Ви благодариме за вистинскиот избор!