ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

Вашите нарачки ќе бидат доставени брзо и ефикасно по поволни цени од нашите партнери.

 

По Вашата нарачка, наш службеник ќе ја обработи и телефонски ќе Ве контактира, за да ја потврди истата, oдносно да Ви даде повеќе информации за трошоците за испорака и да Ве извести за крајна цена.