ПРОИЗВОДИ

Vitalflex Foot Mat

терапевтски EMS масажер за болки во нозете
1.980,00 ден

Insta Life

појас против болки во долниот дел на грбот и нозете
1.490,00 ден

Kolbex

капсули за зглобови со полжав и матичен млеч
990,00 ден

Helix Posture

појас со магнети за исправување на грбот
1.490,00 ден

Helix Original

капсули за зглобови со полжав и витамин Ц (ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ)
1.980,00 ден

Sorion Cream 60 мл.

регенеративен крем за псоријаза и егзема
1.490,00 ден

Helix Original

капсули за зглобови со полжав и витамин Ц
1.240,00 ден

Bio Aid Cinnamon Herbal Mix

за регулирање на крвниот шеќер ‎‏‏‎‎(400 г.)
890,00 ден

VeinoPhytol Pro

додаток во исхраната за добра циркулација
1.890,00 ден

Helix VitalBike

иновативна справа за вежбање
4.440,00 ден

Vitasei LiverComplex

капсули за прочистување на црниот дроб
1.490,00 ден

ТОП ПРОИЗВОДИ

Insta Life

појас против болки во долниот дел на грбот и нозете
1.490,00 ден

Helix Original

капсули за зглобови со полжав и витамин Ц (ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ)
1.980,00 ден

Bio Aid Cinnamon Herbal Mix

за регулирање на крвниот шеќер ‎‏‏‎‎(400 г.)
890,00 ден

Insta Life

појас против болки во долниот дел на грбот и нозете (1+1)
2.480,00 ден

КАТЕГОРИИ

Здравје (25)

Убавина (11)

Кујна (7)

Дом и хоби (13)

Фитнес (12)

Aкција (5)

ТВ производи (27)

  НОВИ ПРОИЗВОДИ

  ТЕЛЕШОП НОВОСТИ

  РЕГИСТРИРАЈ СЕ ЗА ПОВЕЌЕ НОВОСТИ

  Ексклузивни бенефиции, топ понуди, нови производи и многу повеќе.
  Регистрирајте се сега и профитирајте!

  СЛЕДИ НЕ НА: